Autófóliázás
Ablakfóliázás
Autóüveg fóliázás
Épületfóliázás
Karosszériafóliázás
Épületüveg fóliázás
Autó üvegfóliázás
Épület üvegfóliázás
Karosszéria fóliázás
Biztonsági fóliázás

UV védő szélvédő fólia

LLumar UV Autóüveg fólia

Ma már egyre többször olvashatunk az UV sugarak negatív hatásairól. Többek között kapcsolatot véltek felfedezni a napsugarak és a meggyorsult bőröregedés, különböző rákos megbetegedések és látáskárosulás kialakulása között. A strandon megteszi a kellő óvintézkedéseket (naptej, kalap. stb.) de vajon biztonságban érezheti magát az autóban is?

A válasz az, hogy nem. A gépjármű ablakain beszűrődő UV sugarak ugyanolyan károsak, mintha a szabadba üldögélne. A LLumar UV és hővédő autóüveg fóliái akár a sugarak 99,9%-át is kirekesztik, ezzel szinte tökéletes védelmet nyújtva bőrének és nem utolsó sorban az autó kárpitozásának. A Szegedi Tudományegyetem egyik tanszékén végzett megfigyelés kimutatta, hogy még a színezett üvegek sem nyújtanak olyan teljesítményt, mint a LLumar autófóliái.

A LLumar fóliáival nem csak a káros sugarak bejutását, de a túlzott felmelegedést is megakadályozhatja. Nyáron akár 16°C-kal is csökkentheti az jármű belsejének hőmérsékletét. A csökkentett légkondicionálási igény kevesebb üzemanyag fogyasztáshoz vezet, így nem csak praktikus, de gazdaságos megoldás is ha a fólia mellett dönt.

Ne tévessze meg a fóliapiac széles választéka, döntsön a minőség alapján. A LLumar fóliákhoz használt HPR ragasztó világszerte erejéről, optikai tisztaságáról és tartósságáról híres. Mint hivatalos LLumar kivitelező külön szakképzett munkatársaink biztosítják, hogy a lehető legjobb minőségű végeredményt élvezhesse hosszú évekig.

Kérjen árajánlatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Üzenet